PITTA MALDEGEM MALDEGEM

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 131 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pitta Maldegem Maldegem. Meer weten? Ontdek meer

27 sep 2023 om 22:24 Alles was in orde
27 sep 2023 om 17:07 Driver don't come with delivery
21 sep 2023 om 19:12 Stond op levering binnen 30 min. 1 uur moeten wachten…
16 sep 2023 om 21:39 We hebben 105 min moeten wachten. Terwijl op voorhand een uur gesteld was. We zullen geen bestelling meer doen want ik eet graag op het afgesproken uur.
4 sep 2023 om 12:22 Zeer lekker en verzorgd eten
15 aug 2023 om 12:26 1,5uur wachtijd is te lang,bij de levering werd gevraagd om te betalen terwijl ik online betaald had,degene die leverde kon geen nederlands enkel gebrekkig engels,bestelling was niet volledig,het eten was wel heel lekker en veel!geen volgende keer
14 aug 2023 om 9:51 Veel te lange wachttijd (desondanks het zondag was), website gaf 52 min. aan en bijna 2u moeten wachten. Bij bezorging geen woord van uitleg, alsook geen excuses. Achteraf gezien, bestelling niet compleet… Heel jammer!
13 aug 2023 om 20:40 Eten niet lekker, bezorging te lang wachten, bezorger had vreemd telefoonnummer (Hongarije) en sprak geen enkel woord Nederlands gebrekkig Engels.
6 aug 2023 om 5:30 Eten was lekker en snel geleverd. Vriendelijke bezorger!
26 jul 2023 om 21:19 Bezorger op tijd en vriendelijk. Eten lekker en bestelling correct. Alles in orde
9 jul 2023 om 21:47 they got our order wrong and the food was horrible.
2 jul 2023 om 6:55 Veel telang moeten wachten